BirKarat HRD Sertifikalı Hearts & Arrows Pırlantalar - Benzersiz Süper İdeal Serisi

BirKarat HRD Sertifikalı Hearts & Arrows Pırlantalar - Benzersiz Süper İdeal Serisi
Bu sayfada gerçek videoları, özellikleri ve fiyatları gösterilen taşlar kontrollü laboratuvar ortamında yetiştirilmiş, kaliteleri ve simetrileri bakımından en yüksek dereceye sahip HRD sertifikanın Hearts&Arrows grubu pırlanta taşlarıdır.
Hearts & Arrows: Hearts & Arrows pırlanta taşlar aşırı yüksek kesim standartlarında kesilmiş yuvarlak pırlanta taşlardır. Yani klasik 57 fasetli yuvarlak kesim pırlantanın ''süper ideal kesimi'' olarak kabul edilirler.
Bu pırlantalar mükemmel optik simetri, cila, maksimum ışık performansı ile bu oranlarda kesildiğinde, tepeden baktığınızda her biri nizami dizilmiş 8 adet ok ve arkasından baktığınzda ise 8 minik güzel kalp şekli görürsünüz. 
Pırlantaların parlaklığını etkileyen faktör direkt olarak pırlantanın kesiminin mükemmelliğidir. Elmasa giren ışığın nereye çarptığına bağlı olarak kırılma ve dağılmalar meydana gelir böylece aydınlık ve karanlık alanlar oluşur. Dağılma ışığı dağıtır ve elmas parlar. 
‘Birkarat Süper Ideal Kesim’ serisi ışık performansına ekstra simetriyi dahil eden HRD Sertifikalı taşların Hearts&Arrows grubu pırlantalarını içerir. Bu pırlantalar endüstrinin ideal kesim standartlarının ötesindedir.
Hearts&Arrows taşları analiz etmek için HCA aracı, Ideal Scope (Dürbün), ASET Scope ve Hearts&Arrows Scope gibi son teknolojiler kullanılır.
Birkarat, ‘Super Ideal Serisi’ndeki HRD sertifikalı Hearts&Arrows grubu bir taşı tercih ettiğinizde size piyasadaki en parlak taşı alacağınızı garanti eder.
 Yalnızca en hassas kesime sahip pırlantalar, kalplerin ve okların optik özelliklerini sergileyebilir; bu da çok daha fazla ham elmas madeninin kullanılmasını gerektirir ve kesilmesi üç kata kadar daha uzun sürebilir.
Kesim açıları ve simetrileri nedeniyle, özel bir aletle bakıldığında kalp ve ok deseni gösterirler. Oklar pırlantanın üst kısmından görülebilir ve kalpler, pırlanta yüzü aşağı dönük olduğunda görülebilir. Aşağıdaki listede HRD sertifika grubunun yalnızca en hassas standartlarda kesilmiş en yüksek kesim derecesinin de ötesinde taşları bulacaksınız. Bunların haricinde HRD sertifika grubunun diğer pırlantaları, GIA sertifika grubu pılantalar, IGI sertifika grubu pırlantalar için websitemizin ana sayfasındaki ''Pırlanta Taşını Seç'' sekmesine gidebilirsiniz, her bir sertifika kuruluşundan binlerce pırlanta taş opsiyonu ile karşılaşacaksınız.

Kalp ve OK Kesim Pırlanta Taşlarımız